separator

Wise People multimedia production

Ce este multimedia?

Până acum 20 de ani multimedia se manifesta în fața blocurilor comuniste, materializate în jocuri de copii care nu aveau alte modalități de distracție în afară de câteva ore de televizor pe zi.

Multimedia zilelor noastre se desfășoară peste tot. Este ca aerul pe care îl respirăm. Intrăm pe Facebook de pe smarphone, ascultăm radioul în mașină, zapp-ăm zeci de canale tv pe ecrane de minim 80 de cm, începem să fim pretențioși și să spunem că tehnologia HD nu mai este senzațională… și nici nu mai este în comparație cu noul format video 4K.

Vrem cât mai multă culoare, compoziție de imagine și sunet, vrem senzațional. Vrem… vrem… vrem…

De la videoclipurile și melodiile difuzate pe “Atomic TV” acum 10-15 ani, până la MTV-ul zilelor noastre și festivalurile de muzică tot mai prezente, este o diferență ca de la epoca fierului la microprocesoarele Intel.

Industria multimedia este avidă de nou, dar “nou de calitate”. Dacă până acum o melodie se difuza la radio pentru ca era românească și “au mai scos și românii ceva”, acum se fac research-uri, studii de piață pe artist, melodie, capacitate de susținere a segmentului respectiv al “casei de producție”. Să ne amintim de vremea când ascultam o melodie la radio și cate un an întreg, iar acum, în era vitezei, dacă mai prinde 2-3 luni de “heavy-rotation”, maaaare minune.

Wise People Media Production este pregatită și pentru “volum” dar și pentru calitate. Avem idei noi și indrăznețe și putem adapta și idei aplicate cu succes în alte părți ale globului.