separator

Wise People Media Solutions

Noi...

Suntem pe piața multimedia din 2001. Ne-am specializat tehnic în sute și mii de ore petrecute în fața calculatorului.

Dar ne-am specializat și uman in zeci de ore petrecute față în față cu clientul final. Sfătuindu-l, argumetându-i, cercetându-i toate temerile, pentru ca în final să ne strângem mâinile admirând un lucru bine facut!

Misiune...

În primul rând informăm… educăm… Multimedia zilelor noastre și beneficiile ei sunt teritorii virgine.

Nu e chiar atat de greu de înțeles acest domeniu, dar trebuie înteles și dezvoltat în fiecare companie cât mai curând, fără a aștepta ca lucruri urâte să se întâmple. De exemplu, te poți certa cu un robot Google?

Pasiune...

Un client mulțumit, care te caută și a doua, a treia oară, sau care chiar iți solicită un abonament lunar, ne motivează.

Ne inspiră faptul că suntem recomandați și astfel avem puterea să inovăm și să evoluam în pas cu ceea ce se întâmpla în acest domeniu. Pasiunea noastră se hrănește cu 10110101100101! Binar!

Vă oferim imaginea…

Încă din 2001…

am pariat că multimedia va fi centrul universului acestui mileniu. Nu mă credeți? Uitați-vă în jur, în geantă, în buzunar… Găsiți câte un device multimedia activ.

Că este un smartphone, o tabletă sau un laptop, toate acestea cer mai mult conținut. Entertainment, aplicații, utilitare, jocuri… totul se învârte în jurul tehnologiei. Iar dacă până acum lucrurile erau clare (laptop, desktop și atât) în acest moment totul se multiplică de la mare la mic… și foarte mic.

În spatele fiecarui device se găsește câte o echipa care muncește strict pentru acea categorie de aparate. Toată multimedia secolului 21 trebuie adaptată și multiplicată (cel puțin până în acest moment) la 3. Smartphone, tabletă, desktop.

Fiecare proiect se adaptează la cererea managerului de proiect în funcție de viteza device-ului, de tehnologia folosită, de capacitatea de stocare, de capacitatea de procesare.  Filmele incărcate se procesează fiecare în parte pentru o categorie de aparate, sunetul la fel… grafica… ce să mai vorbim.

Noi și “prietenul” Google

Și dacă pe partea de tehnologie lucrurile s-au pus cât de cât în mișcare, pe partea de tehnologie a informației avem parte de o revoluție. Această revoluție se numește Google.

Google și nenumăratele sale update-uri cu nume de animaluțe (Penguin fiind ultimul mare update). SEO este următoarea mare industrie din spatele tehnologiei. Poți să ai un content extraordinar dacă nu respecți niște reguli impuse de gigantul Google.

Până acum lucrurile au fost lasate la voia întâmplării pe Europa de Est, dar odată cu dezvoltarea și implementarea Google și Youtube România, cel puțin în țara noastră, în timp, se va cerne “grâul de neghină”. Preconizăm că vom avea surprize importante… site-uri cu pagerank mare vor scădea peste noapte de la 6-7 la 0–1, deoarece acestea s-au bazat până acum pe fraude (cloud linkuri, etc). Noul algoritm Google cere altceva.

Ne-am împrietenit în timp cu toate aceste tehnologii, update-uri și cerințe la nivel internațional. Așa că veți găsi în noi prieteni de nădejde care să vă ajute și să vă îndrume în noua era virtuală.